sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Riga Hostel sunnuntaiaamuna

Heräilin juuri hyvin nukutun yön jalkeen ja odottelen aamupalaa.
Ensimmäinen pieni pettymys oli kun matkustin Hämeenlinnasta Pirkkalan kentälle Ryanairin bussilla. Vaikka nousin autoon siis yli puolimatkasta, laskutettiin koko matka kaikilta eli 25 e. Halvemmaksi olisi tullut kun olisin mennyt paikallisjunalla Tampereelle ja sieltä Paunun bussilla kentälle. Siis Ryanair on muuten tosi mukava firma, mutta tarkkana sen kanssa pitää olla.
Tampereen kenttä ja ainakin se Ryanairin terminaali oli kyllä tosi rupinen. Mutta kun pääsi koneeseen, niin jopa fiilis muuttui. Lahes kaikki matkustajat olivat nuoria ja köyhiä, farkkuporukkaa reput selässä. Ja kansallisuuksien kirjo oli suuri. Koneessa oli todella rento meininki, ihan toista kuin Finnarin tuppijuppikoneissa. Kaikki meni aikataulussa, suosittelen jo nyt tuota yhtiöta kaikille.
Tämä hostelli on aika vaatimaton, mutta siisti. Alakerrassa on baari ja onnettoman kitaristin otteita sai kuunnella yli puolenyon. Mutta sitten olikin hiljaista. Huone oli kahdeksan hengen dormi, mutta ensi yöksi taidan ottaa oman huoneen. Ei tuolla dormissa viitsi vapaa-aikaansa kuluttaa. Mutta nyt pitää katsoa, mita siellä Lieksassa on tapahtunut. Tässä pari kuvaa aamuisesta hostellista (ovat käsittelemattä ja aika isokokoisia). Vuorokausi tässä hostellissa siis maksoi aamupaloineen jotain 10 euroa (varauksen välitysfirmalle meni vähän provikkaa).

Ei kommentteja: